فردا؛

آئین گرامیداشت سالروز فتح خرمشهر در استان مرکزی برگزار می شود

۰۲ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۱:۱۲ کد : ۴۴۰۰۳ معاونت آموزشی تاپ خبر
آئین گرامیداشت سالروز فتح خرمشهر به همت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک در استان مرکزی برگزار می شود.
آئین گرامیداشت سالروز فتح خرمشهر در استان مرکزی برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر وجیه اله پارسا رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک با بیان اینکه سوم خرداد سالروز فتح خرمشهر در عملیات پیروزمندانه بیت‌ المقدس نمادی از مقاومت و ایثار است، افزود: در همین راستا مراسم گرامیداشت سالروز فتح خرمشهر به همت این مرکز آموزشی و با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی برگزار می شود.

وی تصریح کرد: این مراسم به مناسبت سالروز فتح خرمشهر در عملیات بیت المقدس و روز مقاومت و ایثار و پیروزی با سخنرانی علیرضا مرادی مدرس دانشگاه و رزمنده دفاع مقدس برگزار می شود.

پارسا اضافه کرد: این مراسم روز سه شنبه، سوم خردادماه در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی برگزار و از طریق سامانه https:/arak.iastjd.ac.ir/webinar با نام کاربردی(نام و نام خانوادگی) و رمز ورود(عدد 1400 بصورت لاتین) برای علاقه مندان پخش می شود.

رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک در پایان هدف از برگزاری این مراسم را زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و جانبازان در طول هشت سال دفاع مقدس عنوان کرد.

کلید واژه ها: علمی کاربردی سالروز فتح خرمشهر استان مرکزی