تقدیر رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان مرکزی از مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک

۰۸ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۸:۲۱ کد : ۴۴۲۹۳ معاونت آموزشی تاپ خبر
رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان مرکزی با اهدای لوح سپاس از رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک تقدیر به عمل آورد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکز؛ دکتر مهدی رئوفی رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان مرکزی با اهدای لوح تقدیر از دکتر وجیه اله پارسا رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک تقدیر به عمل آورد.

این لوح تقدیر در راستای گسترش آموزش های مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی و اجرای فعالیت ها و برنامه های علمی، آموزشی، فرهنگی و پژوهشی طی سال 1400 در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک اهدا و از تلاش های رئیس و همکاران این مرکز آموزشی تقدیر شد.

گفتنی است؛ مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک از مراکز نمونه کشور و جزو اولین مراکز علمی کاربردی است که در سال 1377 آغاز به فعالیت کرده است.

کلید واژه ها: علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک مرکز آموزش علمی کاربردی