با موضوع جریان شناسی تاریخ معاصر؛

سلسله نشست های "جهاد تبیین" در استان مرکزی برگزار می شود

۱۰ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۸:۰۸ کد : ۴۴۴۲۸ معاونت آموزشی تاپ خبر
در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری، سلسله نشست های جهاد تبیین با موضوع جریان شناسی تاریخ معاصر در استان مرکزی برگزار می شود.
سلسله نشست های "جهاد تبیین" در استان مرکزی برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر وجیه اله پارسا رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک با اشاره به اهمیت جهاد تبیین از منظر مقام معظم رهبری، گفت: در همین راستا سلسله نشست های جهاد تبیین با موضوع جریان شناسی تاریخ معاصر به همت این مرکز آموزشی و با همکاری دانشگاه علمی کاربردی استان برگزار می شود.

وی افزود: این مراسم با هدف تحقق منویات مقام معظم رهبری با حضور حجت الاسلام دکتر ایمانی مقدم رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان مرکزی روز سه شنبه، 10 خردادماه ساعت 10 صبح برگزار می شود.

پارسا ادامه داد: علاقه مندان می توانند در سلسله نشست های جهاد تبیین با موضوع جریان شناسی تاریخ معاصر از طریق سامانه https://arak.iastjd.ac.ir/webinar با نام کاربردی(نام و نام خانوادگی) و رمز ورود(عدد 1400 بصورت لاتین) شرکت کنند.

کلید واژه ها: مقام معظم رهبری جهاد تبیین