کتاب "راهکارهای ایجاد وحدت بین شیعه و سنی در جامعه اسلامی" منتشر شد

۱۷ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۸:۰۳ کد : ۴۴۷۲۱ معاونت فرهنگی تاپ خبر
کتاب راهکارهای ایجاد وحدت بین شیعه و سنی در جامعه اسلامی توسط سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی استان مرکزی به چاپ رسید.
کتاب "راهکارهای ایجاد وحدت بین شیعه و سنی در جامعه اسلامی" منتشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی در این باره، گفت: کتاب راهکارهای ایجاد وحدت بین شیعه و سنی در جامعه اسلامی تالیف حجت الاسلام مهدی اماندادی به همت سازمان انتشارات جهاددانشگاهی استان به چاپ رسید.

وی با بیان اینکه وحدت میان مذاهب اسلامی یکی از اساسی ترین نیازهای جامعه اسلامی امروزی است، بیان کرد: تقریب مذاهب اسلامی، قبل از دوره اخیر در نتیجه تلاش و پایمردی مصلحان بزرگ در جامعه اسلامی طرح شده و اگر تفرقه وجود نداشت موضوع وحدت اسلامی مطرح نمی گردید.

به گفته غلامی این کتاب مشتمل بر 3  فصل است. فصل اول به بررسی مستندات قرآنی _ روایی اندیشه وحدت میان مذاهب، مفهوم شناسی، مفهوم وحدت، مفهوم اخوت اسلامی، تحلیل وحدت اسلامی در آموزه های قرآنی و روایی، وحدت از نگاه قرآن  و روایات، رابطه وحدت و حبل الله، وحدت در سایه دین الهی، فراخوان قرآن در سایه دین الهی، فراخوان قرآن به وحدت، فقدان وحدت اسلامی، نبوت پیامبر(ص) و وحدت اسلامی، عوامل وحدت بخش، رفتار مسالمت آمیز با پیروان مذاهب مخالف، جلوگیری از تحریک احساسات و توهین به مقدسات می پردازد.

وی ادامه داد: فصل دوم اندیشه وحدت فریقین(تشیع و تسنن) در گفتمان امامین انقلاب، راهبرد سیاسی امام خمینی(ره) برای تحقق وحدت اسلامی، اندیشه امام راحل برای تحقق وحدت اسلامی، وحدت در آثار امام خمینی(ره)، احترام به عقاید یکدیگر برای حفظ وحدت و حضور مسلمین در مراسم یکدیگر را مورد بررسی قرار می دهد.

غلامی تصریح کرد: فصل سوم به واکاوی راهکارهای ایجاد وحدت میان تشیع و تسنن، ایجاد گفتمان، توجه به نقاط مشترک، تدوین آثار و برگزاری همایش های علمی، صدور فتواهای همگرایی، آشنایی با معارف اسلامی، شناسایی عوامل مخالف، اتخاذ سیاست های مشترک، تقویت عناصر وحدت، برداشتن موانع تحقق وحدت و ... می پردازد.

این مقام مسئول در پایان خاطرنشان کرد: از باب اهمیت این موضوع کتاب "راهکارهای ایجاد وحدت بین شیعه و سنی در جامعه اسلامی" تالیف حجت الاسلام مهدی اماندادی در 122 صفحه به قیمت 60 هزار تومان توسط سازمان انتشارات جهاددانشگاهی استان مرکزی به چاپ رسید.

کلید واژه ها: راهکارهای ایجاد وحدت جامعه اسلامی