با موضوع تحلیل مسائل روز؛

چهارمین سلسله نشست "جهاد تبیین" در استان مرکزی برگزار می شود

۱۷ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۸:۴۸ کد : ۴۴۷۲۶ معاونت آموزشی تاپ خبر
سلسله نشست های جهاد تبیین با موضوع تحلیل مسائل روز به همت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برگزار می شود.
چهارمین سلسله نشست "جهاد تبیین" در استان مرکزی برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ سلسله نشست های جهاد تبیین با موضوع تحلیل مسائل روز به همت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک و با همکاری دانشگاه علمی کاربردی استان برگزار می شود.

جهاد تبیین موضوعی است که ماه‌ های اخیر در بیانات حضرت آیت‌ الله خامنه‌ ای رهبر معظم انقلاب بارها مورد تأکید و اشاره قرار گرفته است و ایشان ابعاد مختلف آن را توصیف کرده‌ اند.

چهارمین نشست جهاد تبیین با حضور استاد بیاتی معاون سیاسی حوزه نمایندگی ولی فقیه  در سپاه روح الله استان مرکزی امروز، سه شنبه 17 خردادماه راس ساعت 14 برگزار می شود.

علاقه مندان می توانند در سلسله نشست های جهاد تبیین با موضوع تحلیل مسائل روز از طریق سامانه https://arak.iastjd.ac.ir/webinar با نام کاربردی(نام و نام خانوادگی) و رمز ورود(عدد 1400 بصورت لاتین) شرکت کنند.

کلید واژه ها: جهاد تبیین نشست