همزمان با هفته عفاف و حجاب؛

مسابقه "مروارید در صدف" در استان مرکزی برگزار می‌شود

۲۰ تیر ۱۴۰۱ | ۰۷:۴۵ کد : ۴۵۷۹۴ معاونت فرهنگی تاپ خبر
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی از برگزاری مسابقه مروارید در صدف به مناسبت هفته عفاف و حجاب در استان خبر داد.
مسابقه "مروارید در صدف" در استان مرکزی برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی با اعلام این خبر، اظهارکرد: همزمان با هفته عفاف و حجاب مسابقه مروارید در صدف در استان برگزار می شود.

وی افزود: این مسابقه فرهنگی با هدف توسعه فرهنگ حجاب و عفاف و تقویت ارزش‌ های اسلامی به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی و با همکاری دانشکده فنی و حرفه ای دختران اطهر اراک برگزار می شود.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان در پایان، یادآور شد: علاقه مندان برای شرکت در مسابقه می توانند پاسخ سوالات را تا روز سه شنبه، 21 تیرماه روز عفاف و حجاب، به شماره واتس آپ 09058045599 ارسال نمایند.

کلید واژه ها: استان مرکزی جهاددانشگاهی حجاب مسابقه