کریمی عنوان کرد:

آمادگی شهرداری جهت همکاری با مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک

۲۲ تیر ۱۴۰۱ | ۰۸:۵۱ کد : ۴۵۹۴۹ معاونت آموزشی تاپ خبر
نشست رئیس و مدیر مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک با شهردار اراک در خصوص بررسی همکاری های متقابل و معرفی دوره های این مرکز آموزشی جهت جذب پذیرش دانشجو در شهرداری اراک برگزار شد.
آمادگی شهرداری جهت همکاری با مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ علیرضا کریمی شهردار اراک در دیدار با رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک ضمن تشریح بخشی از نیازهای شهرداری، از همکاری های مشترک جهت انجام طرح و پروژه های شهرداری تاکید کرد.

وی افزود: شهرداری اراک آمادگی لازم جهت همکاری با مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک جهت انجام کارورزی دانشجویان را دارد.

کریمی اضافه کرد: از ظرفیت موجود در جهاددانشگاهی به ویژه این مرکز آموزشی در حوزه های مختلف شهرداری استفاده خواهیم کرد.

دکتر وجیه اله پارسا رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک نیز در ادامه با تشریح فعالیت های این مرکز آموزشی، اظهارکرد: تربیت دانشجو ماهر و کارآفرین متناسب با نیاز جامعه از رویکردهای اصلی این مرکز است.

وی ضمن تشریح دوره های آموزشی مرکز، آمادگی این مرکز آموزشی را جهت انجام طرح های و پروژه های شهرداری متناسب با نوع فعالیت مرکز اعلام کرد.

این مقام مسئول در پایان در خصوص بررسی همکاری های متقابل و معرفی دوره های مرکز جهت پذیرش دانشجو مطالبی بیان کرد.

کلید واژه ها: آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی جهاددانشگاهی اراک