به همت جهاددانشگاهی؛

آزمون استخدامی سازمان تأمین اجتماعی در استان مرکزی برگزار می شود

۲۲ تیر ۱۴۰۱ | ۱۱:۰۱ کد : ۴۵۹۸۸ معاونت آموزشی تاپ خبر
آزمون استخدامی سازمان تامین اجتماعی در استان مرکزی روز پنجشنبه، ۲۳ تیرماه به همت جهاددانشگاهی استان برگزار می شود.
آزمون استخدامی سازمان تأمین اجتماعی در استان مرکزی برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ انسیه صالحی معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان در این باره، گفت: آزمون استخدامی سازمان تامین اجتماعی همزمان با سراسر کشور در استان برگزار می شود.

وی تصریح کرد: این آزمون در استان مرکزی روز پنجشنبه، 23 تیرماه از ساعت9 الی 11 در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برگزار می شود.

صالحی در ادامه تعداد متقاضیان شرکت‌کننده استان مرکزی در این آزمون را 228 نفر اعلام کرد و افزود: شرکت کنندگان در رشته های شغلی کارشناس پرستاری در ساوه و شازند و کارشناس امور مالی، کارشناس آزمایشگاه تشخیص طبی، کارشناس پرستاری، کارشناس فناوری اطلاعات، کارشناس پذیرش و اطلاعات و کارشناس مامایی در زرندیه جذب مراکز درمانی این شهرستان ها می شوند.

این مقام مسئول در پایان خاطرنشان کرد: ثبت‌نام این آزمون به صورت اینترنتی از روز دوشنبه،23 خردادماه 1401 تا پایان روز پنجشنبه، 2 تیر ماه سال جاری انجام شده است.

کلید واژه ها: آزمون جهاددانشگاهی