از امروز ۲۵ تیرماه؛

دوره آموزشی"کمک های اولیه و فوریت های پزشکی" در محلات آغاز شد

۲۵ تیر ۱۴۰۱ | ۰۷:۴۵ کد : ۴۶۰۹۰ معاونت آموزشی تاپ خبر
به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی محلات، دوره کمک های اولیه و فوریت های پزشکی از امروز، ۲۵ تیرماه در این شهرستان آغاز شد.
دوره آموزشی"کمک های اولیه و فوریت های پزشکی" در محلات آغاز شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دوره کمک های اولیه و فوریت های پزشکی به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی محلات برگزار می شود.

این دوره آموزشی با هدف فراهم آوردن بستری جهت افزایش سطح سلامت در جامعه و افزایش دانش و توانایی افراد جامعه درباره کمک های اولیه و فوریت های پزشکی برگزار می شود.

سرفصل های این دوره آموزشی شامل تزریقات، سوختگی ها، مسمومیت، آتل بندی، آسیب های ناشی از عوامل محیطی و سوانح، پانسمان و ... است.

همچنین به فراگیران دوره آموزشی کمک های اولیه و فوریت های پزشکی، گواهینامه معتبر از سوی جهاددانشگاهی ارائه خواهد شد.

علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش کوتاه مدت جهاددانشگاهی به نشانی محلات، پایین تر از هتل اقصی، نبش خیابان امام خمینی(ره) 20 مراجعه و یا با شماره های 43233136 تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: دوره آموزشی جهاددانشگاهی کمک اولیه فوریت پزشکی