از سوی معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی؛

برگزیده مسابقات ملی "کتاب ۳ دقیقه ای" در استان مرکزی معرفی شد

۲۶ تیر ۱۴۰۱ | ۰۷:۵۷ کد : ۴۶۲۰۷ معاونت فرهنگی تاپ خبر
برگزیده دومین دوره مسابقات ملی کتاب ۳ دقیقه ای از سوی معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی معرفی شد.
برگزیده مسابقات ملی "کتاب ۳ دقیقه ای" در استان مرکزی معرفی شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی اظهارکرد: دومین دوره مسابقات ملی کتاب 3 دقیقه ای به همت این معاونت بصورت مجازی برگزار شد.

وی افزود: با توجه به شرایط کرونایی و عدم حضور دانشجو در مراکز دانشگاهی، دومین دوره مسابقات ملی کتاب 3 دقیقه ای بصورت مجازی برگزار شد که دانشجویان کتاب های مدنظر خود را به مدت 3 دقیقه معرفی کردند.

غلامی در ادامه هدف از برگزاری این دوره از مسابقات را ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی با بهره گیری از ظرفیت های دانشجویان عنوان کرد.

این مقام مسئول در پایان خاطرنشان کرد: پس از بررسی کلیپ های ارسالی توسط هیات داوران، نرگس قدمی دانشجوی رشته فنی مهندسی معماری از دانشگاه اراک با معرفی کتاب انگیزشی "بهترین خودت باش دختر" اثر ریچل هالیس بعنوان برگزیده این دوره از مسابقات معرفی شد.

کلید واژه ها: کتاب مسابقات 3 دقیقه