به همت کانون کارآفرینی جهاددانشگاهی؛

ثبت نام دوره های "مهارت آموزی" در استان مرکزی آغاز شد

۰۲ مرداد ۱۴۰۱ | ۰۸:۰۷ کد : ۴۶۵۴۴ معاونت فرهنگی تاپ خبر
به همت کانون کارآفرینی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی، دوره آموزش مهارت آموزی هنری به مناسبت هفته ملی مهارت برگزار می شود.
ثبت نام دوره های "مهارت آموزی" در استان مرکزی آغاز شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی در این باره، گفت: به همت کانون کارآفرینی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان با همکاری سازمان بسیج هنرمندان استان دوره های آموزش مهارت آموزی هنری، به مناسبت هفته ملی مهارت برگزار می شود.

وی افزود: این دوره ها شامل فتوشاپ، کار با گچ، عکاسی با موبایل و ساخت زیورآلات ویژه بانوان همراه با آموزش کار در فضای مجازی(اینستاگرام) بصورت آفلاین برای تمامی آموزه گیران برگزار می شود.

به گفته غلامی، کلاس های آموزشی در کانون بسیج و پایگاه های بسیج اراک و شهرستان ها با 20 درصد تخفیف ویژه بسیجیان، دانشجویان و طلاب از هشتم مردادماه جاری برگزار می شود.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: علاقه مندان می توانند برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر از طریق واتساپ، ایتا، تلگرام و پیامک با شماره 09190802716 تماس حاصل نمایند.