در راستای طرح ملی ایران، مرز پرگهر انجام می شود؛

بازدید جمعی از دانشجویان استان مرکزی از شرکت لجور اراک

۰۸ مرداد ۱۴۰۱ | ۰۸:۳۰ کد : ۴۶۹۲۱ معاونت فرهنگی تاپ خبر
در راستای طرح ملی ایران مرز پرگهر جمعی از دانشجویان استان مرکزی از شرکت لجور اراک بازدید به عمل می آورند.
بازدید جمعی از دانشجویان استان مرکزی از شرکت لجور اراک

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی در این باره، گفت: در راستای هفدهمین دوره طرح ملی اردوهای ایران مرز پرگهر، جمعی از دانشجوان استان از شرکت لجور اراک بازدید به عمل می آورند.

وی اظهارکرد: این مراسم به با هدف بازدید از پروژهای ملی تحقیقاتی و میراث فرهنگی کشور انجام خواهد شد و با توجه به شرایط کرونایی کشور و عدم برگزاری اردو بصورت حضوری، این طرح در قالب تولید محتوا و با هدف معرفی میراث فرهنگی، صنایع و کارخانجات شهر اراک برگزار خواهد شد.

این مقام مسئول در پایان، خاطرنشان کرد: امسال نیز معرفی شرکت لجور اراک در دست اقدام است که روز یکشنبه، 9 مردادماه به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان  برگزار می شود.

کلید واژه ها: فرهنگی جهاددانشگاهی اراک