با موضوع "علل و عوامل قیام امام حسین(ع)"؛

ششمین نشست "جهاد تبیین" در استان مرکزی برگزار می شود

۰۹ مرداد ۱۴۰۱ | ۰۸:۱۲ کد : ۴۷۰۰۳ معاونت آموزشی تاپ خبر
ششمین نشست از سلسله نشست های جهاد تبیین با موضوع «علل و عوامل قیام امام حسین(ع)» در استان مرکزی برگزار می شود.
ششمین نشست "جهاد تبیین" در استان مرکزی برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ همزمان با ماه محرم و سالروز شهادت سید و سالار شهیدان اباعبدالله الحسین(ع)، ششمین نشست از سلسله نشست های جهاد تبیین با موضوع «علل و عوامل قیام امام حسین(ع)» به همت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برگزار می شود.

این مراسم با سخنرانی دکتر عبدالله رحیمی عضو هیات علمی گروه معارف اسلامی دانشگاه آزاد استان مرکزی روز یکشنبه، 9 مردادماه ساعت 11صبح از طریق سامانه https://arak.iastjd.ac.ir/webinar با رمز ورود 1400(بصورت لاتین) برای علاقه مندان پخش می شود.

شایان ذکر است؛ سلسله نشست های جهاد تبیین در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری به همت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک و با همکاری دانشگاه علمی کاربردی استان مرکزی در حال برگزاری است.

کلید واژه ها: علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان مرکزی