۱۲ مردادماه؛ برگزاری هشتمین نشست جهاد تبیین با عنوان "جریان حق و باطل" در استان مرکزی

۱۲ مرداد ۱۴۰۱ | ۰۸:۳۱ کد : ۴۷۲۲۱ معاونت آموزشی تاپ خبر
هشتمین نشست از سلسله نشست های جهاد تبیین با موضوع « جریان حق و باطل» در استان مرکزی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ هشتمین نشست از سلسله نشست های جهاد تبیین با عنوان «جریان حق و باطل» به همت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک و با همکاری دانشگاه علمی کاربردی استان برگزار می شود.

این مراسم با سخنرانی دکتر مصطفی مشایخی مدیرکل سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، امروز چهارشنبه، 12 مردادماه راس ساعت 10 صبح از طریق سامانه https://arak.iastjd.ac.ir/webinar با رمز ورود 1400(بصورت لاتین) برای علاقه مندان پخش می شود.

گفتنی است؛ سلسله نشست های جهاد تبیین در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری به همت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک و با همکاری دانشگاه علمی کاربردی استان مرکزی در حال برگزاری است.

کلید واژه ها: علمی کاربردی جهاددانشگاهی دانشگاه