در راستای طرح ملی اردوی ایران مرز پرگهر صورت گرفت؛

بازدید دانشجویان استان مرکزی از شرکت لجور اراک

۲۳ مرداد ۱۴۰۱ | ۰۸:۲۱ کد : ۴۷۵۰۸ معاونت فرهنگی
به همت کانون گردشگری سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی، جمعی از دانشجویان از شرکت لجور اراک بازدید به عمل آوردند.
بازدید دانشجویان استان مرکزی از شرکت لجور اراک

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی با اعلام این خبر، تصریح کرد: در راستای برگزاری هفدهمین دوره طرح ملی اردوی ایران مرز پرگهر، بازدید از شرکت لجور اراک به همت کانون گردشگری سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان برگزار شد.

وی افزود: با توجه به عدم برگزاری اردو بصورت حضوری و دستورالعمل تولید محتوا و معرفی صنایع گردشگری و صنعتی کشور، بازدید از شرکت صنعتی لجور اراک، سازنده بالابرهای مختلف برگزار شد.

گفتنی است؛ شرکت لجور دارنده گواهی نامه بین المللی ایزو در زمینه طراحی، ساخت و تولید بالابرهای هیدرولیکی و جرثقیل های پشت کامیونی در داخل کشور به شمار می رود.

کلید واژه ها: شرکت لجور اراک بازدید جهاددانشگاهی