جهاددانشگاهی زیست بوم نوآوریِ نخبگان ایران (۱۹)/ مدیرعامل شهرصنعتی و منطقه ویژه اقتصادی کاوه:

ضرورت ریل گذاری هدفمند جهاددانشگاهی برای دانش بنیان شدن اقتصاد و تولید/این نهاد حلقه مفقوده صنعت و دانشگاه باشد

۲۵ مرداد ۱۴۰۱ | ۰۷:۲۶ کد : ۴۷۵۹۱ معاونت فرهنگی تاپ خبر
افرند با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد توانمند در حوزه تحقیقات و پژوهش می تواند حلقه مفقوده ارتباط بین صنعت و دانشگاه باشد، بر ضرورت ریل گذاری هدفمند جهاد دانشگاهی به منظور دانش بنیان کردن اقتصاد و تولید تاکید کرد.
ضرورت ریل گذاری هدفمند جهاددانشگاهی برای دانش بنیان شدن اقتصاد و تولید/این نهاد حلقه مفقوده صنعت و دانشگاه باشد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی افرند مدیر عامل شهرصنعتی و منطقه ویژه اقتصادی کاوه در جریان دیدار و نشست هم اندیشی با مسئولان جهاددانشگاهی ساوه با اشاره به تنوع و پتانسیل متفاوت صنعت در ساوه نسبت به دیگر مناطق صنعتی، با توجه به استقرار بزرگترین شهر صنعتی کشور در این شهر اظهارکرد: حجم بالای صنایع و تنوع تولیدات در این مجموعه که برخوردار از منطقه ویژه اقتصادی با مزیت‌های فراوان است وجه تمایز شهر صنعتی کاوه با سایر شهرک‌های صنعتی ایران است.

جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد توانمند، حلقه مفقوده ارتباط بین صنعت و دانشگاه باشد

وی با تاکید بر ارتباط موثر صنعت و دانشگاه گفت: جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد توانمند در حوزه تحقیقات و پژوهش می تواند حلقه مفقوده ارتباط بین صنعت و دانشگاه باشد و این رابطه را هدفمند و تقویت کند تا شاهد اتصال واقعی بین تولید و صنعت با جوامع دانشگاهی به منظور برطرف کردن نیازهای چرخه تولید باشیم.

وی خواستار نیازسنجی از سوی جهاد دانشگاهی و تعریف دوره‌های آموزش تخصصی برای واحدهای صنعتی با تولیدات مختلف شد و افزود: این نهاد پژوهش محور با استفاده از ظرفیت هایی که در حوزه نیازسنجی دارد می تواند نسبت به برگزاری سمینارهای عارضه‌یابی برای برطرف کردن مشکلات صنعتی و موانع تولیدی توام با معرفی توانمندی‌ها و ظرفیت‌های قطب صنعت کشور اقدام کند.

افرند: همچنین معرفی ظرفیت تولیدی و توانمندی صنایع از طریق برگزاری نشست‌های خبری توسط خبرگزاری ایسنا وابسته به جهاددانشگاهی گام موثری در راستای معرفی همزمان مجموعه جهاددانشگاهی و ظرفیت‌ها و مزیت‌های شهر صنعتی کاوه و منطقه ویژه اقتصادی کاوه خواهد بود.

وی در ادامه، انتشار نشریه تخصصی با مشارکت جهاددانشگاهی به صورت ترکیبی(الکترونیکی و نسخه چاپی) را از دیگر راهکارهای تقویت ارتباط این نهاد با مجموعه مدیریت شهر صنعتی کاوه بیان کرد و افزود: از هر اقدامی که منجر به معرفی توانمندی‌های صنعتی این منطقه با هر ابزار اطلاع رسانی شود استقبال خواهیم کرد.

رسالت جهاددانشگاهی بررسی نیازهای کشور در ابعاد مختلف است

مدیرعامل شهر صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی کاوه همچنین به ایجاد پارک علم و فناوری در این مجموعه اشاره کرد و افزود: رسالت جهاددانشگاهی بررسی نیازهای کشور در ابعاد مختلف است و باید این نهاد انقلابی با اقدامات پژوهش محور و تحقیقاتی نیازسنجی دقیقی از مطالبات و خواسته‌ها در حوزه‌های گوناگون انجام داده و برای برطرف کردن آن راهکارهای عملیاتی ارائه دهد.

وی با بیان اینکه بخش اعظمی از جمعیت کشور با کارکرد جهاد دانشگاهی آشنا و مانوس نیستند، اظهار کرد: این نهاد انقلابی باید با حضور میدانی در جامعه توانمندی خود را در حوزه ماموریت‌های محوله به منصه ظهور برساند که برگزاری سمینارهای پژوهشی و علمی در بخش‌های گوناگون یکی از اقدامات اثرگذار برای شناساندن بهتر این نهاد است.

فعالیت‌های جهاددانشگاهی باید هدفمند و برنامه‌محور باشد

افرند با تاکید بر اینکه فعالیت‌های جهاد دانشگاهی باید هدفمند و برنامه‌محور باشد، اظهار کرد: از هرگونه فعالیت هدفمند و برنامه محور مشترک بین جهاد دانشگاهی و شرکت شهر صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی کاوه استقبال خواهیم کرد.

شایان ذکر است؛ در این نشست مسئولان جهاددانشگاهی ساوه به معرفی و بیان ظرفیت های این نهاد در حوزه آموزش، پژوهش و تحقیقات پرداختند و بر بهره گیری از توانمندی های آموزشی و تحقیقاتی تاکید کردند.

منبع: ایسنا مرکزی

کلیدواژه‌ها: جهاددانشگاهی منطقه ویژه اقتصادی کاوه


نظر شما :