برگزاری نشست کمیته هماهنگی تبلیغات مهر ۱۴۰۱ در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک+ اعلام زمان ثبت نام

۲۵ مرداد ۱۴۰۱ | ۰۷:۳۹ کد : ۴۷۵۹۳ معاونت آموزشی تاپ خبر
نشست کمیته هماهنگی تبلیغات پذیرش مهر۱۴۰۱ در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر وجیه الله پارسا رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک در این نشست اظهارکرد: پذیرش دانشجو در دوره های کاردانی و کارشناسی در نیمسال اول سال1401 از اول تا چهارم شهریورماه سال جاری انجام می شود.

وی بر لزوم تبلیغات گسترده اعم از تهیه بنر، تبلیغات در فضای مجازی جهت جذب حداکثری دانشجو تاکید کرد و افزود: باید با همفکری و تبلیغات اثربخش و هدفمند تمام تلاش خود را بکار گیریم.

همچنین در این نشست اعضای کمیته تبلیغات پذیرش دانشجو در این مرکز آموزشی، نظرات و پیشنهادات خود را بیان کردند.

لازم به ذکر است؛ استفاده از ظرفیت فضای مجازی، نصب بنر و تبلیغات محیطی از جمله مواردی بود که در این جلسه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

کلید واژه ها: تبلیغات دانشجو