اجرای پویش "سرمشق مهر" در استان مرکزی

۰۶ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۸:۰۹ کد : ۴۸۰۴۱ معاونت فرهنگی تاپ خبر
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی از اجرای پویش سرمشق مهر در استان خبر داد.
اجرای پویش "سرمشق مهر" در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی در این باره، گفت: پویش سرمشق مهر به همت کانون مهر باران سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان برگزار  اجرا می شود.

وی افزود: در آستانه سال تحصیلی جدید، کانون مهرباران سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی در راستای محرومیت زدایی و کمک به دانش آموزان محروم، پویش سرمشق مهر را برگزار می نماید.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: علاقه مندان برای شرکت در این امر خداپسندانه می توانند کمک های نقدی و غیرنقدی خود را به دفتر سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان مرکزی واقع در دانشگاه اراک اهدا نمایند و یا با شماره 08632792033، 09058045599 و 09926997313 تماس بگیرند.

کلید واژه ها: جهاد دانشگاهی استان مرکزی