برگزاری نشست هم‌اندیشی دبیران کانون‌های سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۰ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۸:۲۳ کد : ۴۸۵۸۴ معاونت فرهنگی تاپ خبر
نشست هم اندیشی مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی با دبیران کانون های محیط زیست، قرآن و عترت، تانیان و کارآفرینی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ علیرضا دارابی مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی در این نشست، گفت: با توجه به ضعیف تر شدن شدت بیماری کرونا در کشور و احتمال حضوری شدن تمامی کلاس ها از مهرماه سال جاری، باید برنامه ریزی جامع تری برای اجرای برنامه ها داشته باشیم.

وی با اشاره به سالروز تشکیل سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی اشاره کرد و افزود: درصدد هستیم با کمک ریاست و معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی جلسه ای با حضور دبیران و مسولین برگزار کنیم.

گفتنی است؛ در این دیدار هر کدام از دبیران کانون ها گزارش فعالیت های صورت گرفته از ابتدای سال را ارائه و در خصوص برنامه های آتی خود پیشنهاداتی را مطرح کردند.

کلید واژه ها: جهاد دانشگاهی استان مرکزی