برپایی دوره آموزشی" نرم‌افزار اتوکد" در جهاددانشگاهی ساوه

۲۱ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۸:۲۸ کد : ۴۸۶۵۹ معاونت آموزشی تاپ خبر
دوره آموزشی نرم افزار اتوکد در مرکز تخصصی آموزش کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه آغاز شد.
برپایی دوره آموزشی" نرم‌افزار اتوکد" در جهاددانشگاهی ساوه

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مهدی کاظمی مدیر مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه، گفت: دوره آموزشی اتوکد به همت این مرکز آموزشی در این شهرستان آغاز شد.

وی با اشاره به اینکه دوره آموزشی اتوکد از کاربردی ترین نرم افزارهای طرح است، افزود: این دوره آموزشی با اعطای گواهینامه معتبر از سوی جهاددانشگاهی همراه خواهد بود.

کاظمی اضافه کرد: دوره آموزشی اتوکد روزهای شنبه الی دوشنبه از ساعت 18 الی 20 با تدریس مهندس نرجسی در مرکز آموزش عمومی و تخصصی جهاددانشگاهی شهرستان ساوه برگزار می شود.

این مقام مسئول در پایان گفت: علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به نشانی ساوه، خیابان شریعتی، میدان سلام، جنب دبیرستان باقرالعلوم(ع)، مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی مراجعه و یا با شماره 08642226700 تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی اتوکد