به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی صورت گرفت؛

اکران فیلم "هِناس" در فرهنگسرای آیینه اراک

۱۰ مهر ۱۴۰۱ | ۰۹:۱۷ کد : ۴۹۱۵۲ معاونت فرهنگی تاپ خبر
به همت کانون فیلم و عکس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی، فیلم هِناس همزمان با هفته دفاع مقدس در اراک اکران شد.
اکران فیلم "هِناس" در فرهنگسرای آیینه اراک

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ علیرضا دارابی مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی در این رابطه، گفت: فیلم سینمایی هناس به همت کانون فیلم و عکس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان اکران شد.

وی افزود: هِناس فیلمی ایرانی به کارگردانی حسین دارابی و نویسندگی احسان ثقفی و مهدیه عین‌اللهی و تهیه‌کنندگی محمدرضا شفاه، روایتگر ماجرایی عاشقانه در تلاطم یک زندگی است. این فیلم به نوعی روایت‌گر قصه زنی است که زندگی اش را در آستانه فروپاشی می‌بیند و به دلیل مورد تهدید قرار گرفتن خانواده اش، دچار تشویق ها و نگرانی های درونی می‌شود و تلاش‌های عاشقانه ای برای بیرون کشیدن زندگی‌اش از تشویش و تلاطم‌ می کند.

دارابی در پایان خاطرنشان کرد: فیلم هناس به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی با هزینه 10 هزار تومان ویژه علاقه مندان در فرهنگسرای آیینه اراک اکران شد.

کلید واژه ها: فیلم جهاددانشگاهی مرکزی