اخذ مجوز ۱۴ کدرشته جدید همزمان با پذیرش مهر۱۴۰۱ در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک

۱۷ مهر ۱۴۰۱ | ۰۸:۱۸ کد : ۴۹۲۶۱ معاونت آموزشی تاپ خبر
رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک از اخذ مجوز ۱۴ کد رشته جدید در پذیرش مهر ۱۴۰۱در این مرکز آموزشی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر وجیه اله پارسا رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک با اعلام این خبر، افزود: مجوز 14 کد رشته جدید در پذیرش مهر 1401در این مرکز آموزشی اخذ شده است.

وی تصریح کرد: رشته های مقطع کاردانی(حقوق ثبتی- دستیاری مشاغل حقوقی–  امور بیمه-  گردشگری- کسب و کارهای دیجیتالی – نرم افزار(برنامه سازی کامپیوتری)- تولید محتوای دیجیتالی و رشته های مقطع) و رشته های مقطع  کارشناسی(مدیریت امور فرهنگی (برنامه ریزی فعالیت‌های قرآنی و مذهبی)-  حسابداری بانکی- مهندسی فناوری تولید و مدیریت محتوای دیجیتالی-  مهندسی فناوری مدیریت و پشتیبانی فناوری اطلاعات- مهندسی فناوری طراحی وب- مدیریت بیمه(بیمه اموال)- مدیریت بیمه(بیمه اشخاص) به رشته های مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک اضافه شد.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: با اضافه شدن 14 کدرشته جدید در سال تحصیلی 1401، تعداد رشته این مرکز به 31 کد رشته افزایش یافت.

کلید واژه ها: رشته مدیریت مهندسی فناوری