۱۶ تا ۲۰ مهرماه؛

کارگاه آموزشی «بهترین خودت باش» ویژه دانشجویان سراسر کشور برگزار می‌‌شود

۱۷ مهر ۱۴۰۱ | ۱۰:۰۶ کد : ۴۹۲۷۵ معاونت فرهنگی تاپ خبر
با همکاری و مشارکت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی تهران، کارگاه «بهترین خودت باش» ویژه دانشجویان سراسر کشور به‌صورت مجازی برگزار می‌‌شود.
کارگاه آموزشی «بهترین خودت باش» ویژه دانشجویان سراسر کشور برگزار می‌‌شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی تهران؛ مدرسه قرآنی با همکاری و مشارکت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی تهران، کارگاه «بهترین خودت باش» را ویژه دانشجویان سراسر کشور به‌صورت مجازی برگزار می‌‌کند.

این کارگاه با هدف آموزش این‌که اگر می‌بینیم درست ببینیم، اگر می‌شنویم حقایق را بشنویم، تصورات بی‌جا نکنیم، خیالات منفی به خود راه ندهیم، استعدادهای‌مان را بشناسیم، معیار و ملاک‌هایمان را صحیح کنیم برای دانشجویان علاقه‌مند شرکت در این کارگاه برگزار می‌شود.

زهرا خراسانی، کارشناس ارشد تعلیم و تربیت، دانش‌آموخته و مدرس مدرسه دانشجوی قرآن و عترت مدرس این کارگاه آموزشی است.

زمان برگزاری این کارگاه آموزشی روزهای شنبه، دوشنبه، چهارشنبه 16، 18 و 20 مهر ماه 1401 از ساعت 16 تا 18  و نشانی شرکت در این جلسه مجازی https://www.skyroom.online/ch/elmshahr/kargaholumensani است.

کلید واژه ها: کارگاه جهاددانشگاهی