آموزش زبان انگلیسی "فونیکس" در مرکز آموزش کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۸ مهر ۱۴۰۱ | ۰۸:۲۲ کد : ۴۹۲۹۸ معاونت آموزشی تاپ خبر
به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی، آموزش زبان انگلیسی کودکان به روش فونیکس در این مرکز آموزشی برگزار می شود.
آموزش زبان انگلیسی "فونیکس" در مرکز آموزش کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دوره آموزش زبان انگلیسی ویژه کودکان با شیوه فونیکس شامل آموزش نقاشی و رنگ آمیزی، کاردستی، شعر و سرود به زبان انگلیسی ویژه کودکان 3 تا 7 سال در مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان آغاز شد.

این آموزش همانند آموزش زبان مادری بوده و به این علت برای کودکان شاد و جذاب هست و خسته کننده نمی باشد. در این روش کودکان در یک محیط شاد و آموزنده بدون اینکه احساس خستگی کنند زبان انگلیسی را اصولی و کاربردی آموزش می بینند.

گفتنی است؛ در تدریس زبان به شیوه فونیکس، همزمان چهار مهارت صحبت کردن، گوش دادن، خواندن و نوشتن با هم به کودک آموزش داده می شود.

کلید واژه ها: آموزش زبان انگلیسی کودکان فونیکس جهاددانشگاهی