بهره‌مندی بیش از ۱۸۰۰ فراگیر از خدمات معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی در سال ۱۴۰۱

۲۳ مهر ۱۴۰۱ | ۱۰:۰۷ کد : ۴۹۳۹۸ معاونت آموزشی تاپ خبر
معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی از بهره مندی بیش از ۱۸۰۰ فراگیر توسط این معاونت از ابتدای سال جاری تاکنون در استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ انسیه صالحی معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی در این رابطه، گفت: آموزش‌های کوتاه‌مدت جهاددانشگاهی شامل دوره‌های عمومی، دوره‌های تخصصی در گروه‌های فنی-مهندسی، علوم انسانی، هنر، کشاورزی و پزشکی می باشد.

وی با تاکید بر اینکه دوره‌های تخصصی جهاددانشگاهی با هدف اشتغال‌ زایی برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: فراگیران با گذراندن این دوره‌های آموزشی می‌ توانند برای خود کسب و کاری راه‌اندازی کرده و به سمت کارآفرینی حرکت کنند.

صالحی ادامه داد: در همین راستا بیش از  1800نفر از آموزش های معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی در شش ماهه اول سال1401 بهره مند شدند.

این مقام مسئول در پایان با اشاره به اینکه با توجه به شیوع ویروس کرونا برگزاری دوره های آموزشی آنلاین در دستور کار قرار گرفته است، تصریح کرد: آموزش های حضوری نیز با رعایت پروتکل های بهداشتی در حال برگزاری است.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی استان مرکزی آموزش