۲۷مهرماه؛ برگزاری نشست هم‌اندیشی دبیران کانون‌های سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۵ مهر ۱۴۰۱ | ۰۸:۴۷ کد : ۴۹۴۵۸ معاونت فرهنگی تاپ خبر
نشست هم اندیشی مدیر اجرایی و دبیران کانون های سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید، نشست هم اندیشی مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان با دبیران کانون های این سازمان برگزار می شود.

این نشست صمیمانه روز چهارشنبه، 27 مهرماه ساعت 14 در محل دفتر سازمان دانشجویان واقع در دانشگاه اراک میدان شریعتی برگزار می شود.

گفتنی است؛ سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی با هدف ساماندهی مطلوب و توسعه مشارکت دانشجویان دانشگاه ها در زمینه های اجتماعی، سیاسی، علمی، صنفی، و فوق برنامه و در جهت تحقق استراتژی برنامه توسعه جهاددانشگاهی مبنی بر تاکید بر تقویت فرهنگ و ارزش های اسلامی در جامعه به ویژه در نسل جوان و دانشجویان دانشگاه ها در حال فعالیت است.