در نشست دبیران کانون‌های سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی مطرح شد؛

ایجاد شبکه‌سازی دانشجویی در دانشگاه‌های استان مرکزی

۳۰ مهر ۱۴۰۱ | ۱۵:۲۱ کد : ۴۹۵۹۴ معاونت فرهنگی تاپ خبر
نشست هم اندیشی مدیر و دبیران کانون های سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.
ایجاد شبکه‌سازی دانشجویی در دانشگاه‌های استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ علیرضا دارابی مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی در نشست با دبیران کانون های گردشگری، ادبی، قرآن و عترت و تئاتر این سازمان ضمن ابراز خرسندی از حضوری شدن دانشگاه ها، گفت: قشر دانشجو به مدت حدود 3 سال از فضای آموزشی دور بوده و بیشتر با فضای مجازی همسو شده است.

دارابی تصریح کرد: با توجه به حضوری شدن دانشگاه ها، باید فرصت را مغتنم شمرد و جهت شبکه سازی دانشجویی در دانشگاه های استان مرکزی قدم بزرگی برداشت.

گفتنی است؛ در ادامه این نشست با پیشنهاد دبیران کانون ها مقرر شد تسهیلاتی برای دانشجویان اعم استفاده از سالن ورزشی 9دی، بلیط استخر با تخفیف، 200 گیگ اینترنت 6 ماهه سرعت 16 و.....ویژه اعضای سازمان دانشجویان در نظر گرفته شود.

کلید واژه ها: دانشگاه دانشجویان نشست