به همت کانون تربیت‌بدنی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی؛

مسابقات ورزشی "دارت" در دانشگاه پیام نور استان مرکزی برگزار می‌شود

۰۹ آبان ۱۴۰۱ | ۰۸:۳۸ کد : ۴۹۹۴۲ معاونت فرهنگی تاپ خبر
مسابقات ورزشی "دارت" به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی در دانشگاه پیام نور استان مرکزی برگزار می‌شود.
مسابقات ورزشی "دارت" در دانشگاه پیام نور استان مرکزی برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی در این باره، گفت: مسابقات دارت به همت کانون تربیت بدنی و ورزش سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان و با همکاری انجمن تربیت بدنی دانشگاه پیام نور اراک برگزار می شود.

وی هدف از برگزاری مسابقات ورزشی را ایجاد شور و نشاط سالم در بین دانشجویان عنوان کرد و افزود: این مسابقات روز سه شنبه،10  آبان ماه ساعت 10 صبح در دانشگاه پیام نور استان مرکزی برگزار می شود.

غلامی در ادامه ترغیب نسل جوان و دانشجویان به حفظ تندرستی و سلامتی و ایجاد زمینه مناسب برای مشارکت آنان در فعالیت های قانونمند ورزشی، ارتقاء قابلیت های جسمانی و سطح کیفیت و مهارت های ورزشی، رشد و پرورش استعدادهای ورزشی دانشجویان در سطوح مختلف و ... را از اهداف فعالیت کانون ورزش و تربیت بدنی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی عنوان کرد.

کلید واژه ها: دانشجویان ورزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی مسابقات تربیت بدنی