حضور اساتید کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک در همایش ملی توسعه سیاست های دولت و بخش خصوصی

۰۹ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۳:۳۹ کد : ۵۰۴۱ معاونت آموزشی
جمعی از اساتید این مرکز آموزشی ۸ بهمن ماه در همایش ملی توسعه سیاست های دولت و بخش خصوصی شرکت کردند.

به همت دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک جمعی از اساتید این مرکز آموزشی 8 بهمن ماه در همایش ملی توسعه سیاست های دولت و بخش خصوصی شرکت کردند.

بر اساس این گزارش؛ منوچهر توسطی رئیس اتاق بازرگانی اراک در همایش ملی توسعه سیاست‌های دولت و بخش خصوصی با اشاره به علل شکل‌گیری این همایش اظهار کرد: در حال حاضر در کشور شرایط اقتصادی خوبی وجود ندارد و البته شرایط بخش خصوصی نیز رضایت بخش نیست و ضرورتا باید مشکلات موجود بررسی و در جهت رفع آنها اقداماتی انجام شود.

وی افزود: هدف از برگزاری این همایش توسعه و بهبود فضای گفتمان دولت و بخش خصوصی در راستای تعامل و بررسی مسائل با حضور فعالان اقتصادی به جای نق زدن‌های بی حاصل و انتقادهای بدون راهکار است. بخش خصوصی و دولت باید در کنار یکدیگر در جهت بهبود فضای کسب و کار تلاش کنند.