برگزاری مسابقه عکاسی با عنوان "کتابخانه‌های شخصی" در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک

۲۴ آبان ۱۴۰۱ | ۰۸:۲۱ کد : ۵۰۶۱۱ معاونت آموزشی تاپ خبر
مسابقه عکاسی با عنوان کتابخانه های شخصی در مرکز آموزش علمی کاربرد جهاددانشگاهی اراک برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ به مناسبت هفته کتاب و کتاب خوانی مسابقه عکاسی از کتابخانه‌های شخصی به همت واحد فرهنگی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برگزار می شود.

دانشجویان علاقه مند می توانند 2 الی 3 قطعه عکس از کتابخانه های شخصی خود را در قالب jpj تا روز دوشنبه، 30 آبان ماه به نشانی farhangijd@ ارسال نمایند. شرکت کنندگان می بایست از دستکاری عکس های گرفته شده با نرم افزار رایانه ای خودداری کنند.

به برگزیدگان مسابقه عکاسی کتابخانه‌های شخصی جوایزی به رسم یادبود از سوی واحد فرهنگی این مرکز دانشگاهی اهدا خواهد شد.

گفتنی است؛ این مسابقه با هدف حمایت از هنر عکاسی و ترویج فرهنگ مطالعه در بین دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برگزار می شود.