برگزاری دوره آموزشی "انیمیشن‌سازی سه‌بعدی" در جهاددانشگاهی محلات

۰۱ آذر ۱۴۰۱ | ۰۸:۰۸ کد : ۵۰۸۵۹ معاونت آموزشی تاپ خبر
به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی محلات، دوره آموزشی انیمیشن سازی سه بعدی در این شهرستان برگزار می شود.
برگزاری دوره آموزشی "انیمیشن‌سازی سه‌بعدی" در جهاددانشگاهی محلات

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دوره آموزشی "انیمیشن سازی سه بعدی" به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی محلات برگزار می شود.

در این دوره آموزشی که به مدت 40 ساعت برگزار می شود فراگیران با امکانات انیمیشن سازی سه بعدی مایا آشنا شده و یاد می گیرید که چطور از آن ها استفاده کنند و انیمیشن ها و مصور سازی های سه بعدی بسازند.

به شرکت کنندگانی که این دوره آموزشی را با موفقیت سپری کننده گواهینامه معتبر از سوی جهاددانشگاهی ارائه می شود.

سرفصل های دوره شامل آشنایی با محیط نرم افزار maya، قوانین 12 گانه انیمیشن، مقدماتی راه رفتن، مکانیک بدن، بازی سازی و ... می باشد.

لازم به ذکر است؛ علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش کوتاه مدت جهاددانشگاهی به نشانی محلات، پایین تر از هتل اقصی، نبش خیابان امام خمینی(ره) 20 مراجعه و یا با شماره 43233147 و 43233136 تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی انیمیشن سه بعدی