همزمان با هفته کارآفرینی انجام می‌شود؛

کارگاه آموزشی "آشنایی با مشاغل رشته‌های الکترونیکی" در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک

۰۱ آذر ۱۴۰۱ | ۰۸:۲۳ کد : ۵۰۸۶۳ معاونت آموزشی تاپ خبر
کارگاه آموزشی "آشنایی با مشاغل رشته های الکترونیکی" در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجموعه رویدادهای هفته کارآفرینی در سال ۱۴۰۱ با همکاری مرکز نوآوری کسب و کارهای اینترنتی، دفتر کارآفرینی و دفتر فرهنگی مرکر آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برگزار می شود.

در همین راستا، کارگاه آموزشی آشنایی با مشاغل رشته های الکترونیکی با حضور دکتر وجیه اله پارسا رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برگزار می شود.

این کارگاه آموزشی ویژه دانشجویان مقطع کاردانی و کارشناسی فنی روز سه شنبه، اول آذرماه از ساعت 14 الی 16 در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برپا می شود.

گفتنی است؛ مشاغل الکترونیکی بسیار متنوع و گسترده می باشد و از بازار کار بهتری در جامعه برخوردارند که ورود به آنها نیاز به سرمایه بالایی ندارد.

کلید واژه ها: علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک