۶ آذرماه؛ برگزاری اولین نشست توجیهی مسابقات ملی مناظره دانشجویی در استان مرکزی

۰۲ آذر ۱۴۰۱ | ۰۷:۵۸ کد : ۵۰۹۲۰ معاونت فرهنگی تاپ خبر
یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.
۶ آذرماه؛ برگزاری اولین نشست توجیهی مسابقات ملی مناظره دانشجویی در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی در این باره، گفت: یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان برگزار می شود.

وی بیان کرد: مسابقات ملی مناظره دانشجویان هر ساله با شعار "مناظره؛ فرصتی برای یادگیری" به همت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی در دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار می‌شود.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: مسابقات ملی مناظره دانشجویان هر سال با هدف تقویت و پرورش روحیه حق و حق‌ طلبی و فرهنگ گفت‌وگوی سازنده، تولید علم و اندیشه و ارائه مطالب علمی جذاب برای دانشجویان برگزار می‌ شود.

به گفته وی؛ در همین راستا اولین نشست توجیهی این دوره از مسابقات روز یکشنبه، 6 آذرماه ساعت 10 صبح با حضور تیم های شرکت کننده، مسئولین برگزاری و کادر اجرایی در سالن همایش جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.

کلید واژه ها: مسابقات ملی مناظره جهاددانشگاهی استان استان مرکزی