آیین جشن نودانشجویان در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک

۰۲ آذر ۱۴۰۱ | ۰۸:۲۴ کد : ۵۰۹۲۳ معاونت آموزشی تاپ خبر
آیین جشن نودانشجویان ویژه دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برگزار شد.
آیین جشن نودانشجویان در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ جشن نو دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برگزار شد.

دکتر وجیه اله پارسا رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک در این مراسم که با حضور جمعی از دانشجویان برگزار شد ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید، به تشریح قوانین و مقررات آموزشی و فرهنگی این مرکز آموزشی پرداخت.

گفتنی است؛ مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک جزو اولین مراکز علمی کاربردی کشور است که در سال ۱۳۷۷ فعالیت خود را آغاز کرده و به عنوان یکی از برترین مراکز علمی کاربردی با بهره گیری از ساختار علمی و آموزشی مطلوب، آزمایشگاه، کارگاه های تخمصصی مجهز، کلاس های هوشمند و ... در دو مقطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته در حال فعالیت است.

کلید واژه ها: علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک