امروز ۵ آذرماه؛

رویداد "صندلی تجربه" در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برگزار می شود

۰۵ آذر ۱۴۰۱ | ۰۸:۱۸ کد : ۵۰۹۷۵ معاونت آموزشی تاپ خبر
به مناسبت هفته کارآفرینی رویداد "صندلی تجربه" در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برگزار می شود.
رویداد "صندلی تجربه" در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برگزار می شود

به گزاش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجموعه رویدادهای هفته کارآفرینی در سال ۱۴۰۱ با همکاری مرکز نوآوری کسب و کارهای اینترنتی، دفتر کارآفرینی و دفتر فرهنگی مرکر آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برگزار می شود.

در همین راستا نشست رویداد صندلی تجربه با حضور ویدا صباحی موسس و مدیر عامل شرکت تعاونی آموزشی ستایش حق اردبیل برگزار می شود.

این نشست با حضور ویژه دانشجویان مقطع کاردانی و کارشناسی رشته تربیت مربی پیش دبستانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک همراه خواهد بود.

شایان ذکر است؛ رویداد صندلی تجربه امروز، شنبه 5 آذرماه راس ساعت 13 الی 14:30 در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برگزار می شود.

کلید واژه ها: علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک