برپایی کارگاه آموزشی "ارتباطات انسانی در کسب و کارهای اینترنتی" در مرکز جهاددانشگاهی اراک

۰۷ آذر ۱۴۰۱ | ۱۰:۲۲ کد : ۵۱۰۹۵ معاونت آموزشی تاپ خبر
کارگاه آموزشی ارتباطات انسانی در کسب وکارهای اینترنتی در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی برگزار شد.
برپایی کارگاه آموزشی "ارتباطات انسانی در کسب و کارهای اینترنتی" در  مرکز جهاددانشگاهی اراک

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجموعه رویدادهای هفته کارآفرینی در سال ۱۴۰۱ با همکاری مرکز نوآوری کسب و کارهای اینترنتی، دفتر کارآفرینی و دفتر فرهنگی مرکر آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برگزار می شود.

در همین راستا کارگاه آموزشی ارتباطات انسانی در کسب وکارهای اینترنتی ویژه دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی که با حضور مسعود شهرجردی مدرس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برپا شد نحوه ارتباطات انسانی در کسب و درآمد از اینترنت مورد بررسی قرار گرفت.

گفتنی است؛ کسب و کار اینترنتی فعالیتی است که در بستر مجازی انجام می‌گیرد. می‌ توان گفت این روزها تقریباً همه افراد با این نوع کسب و کارها در ایران سروکار دارند. ارتباطات انسانی و کسب درآمد از اینترنت یعنی کسب تخصص و دانش به مرور زمان و به کار گرفتن آنها در فضای مجازی.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی ارتباطات انسانی آموزش