برگزاری دوره آموزشی "حسابداری" در جهاددانشگاهی ساوه

۰۸ آذر ۱۴۰۱ | ۰۸:۲۰ کد : ۵۱۱۴۳ معاونت آموزشی تاپ خبر
به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه، دوره آموزشی هلو(حسابداری) در این شهرستان برگزار می شود.
برگزاری دوره آموزشی "حسابداری" در جهاددانشگاهی ساوه

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مهدی کاظمی مدیر مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه در این رابطه، گفت: دوره آموزشی هلو(حسابداری) در جهاددانشگاهی ساوه برگزار می شود.

وی افزود: این دوره آموزشی روزهای شنبه و دوشنبه از ساعت 16 الی 18 در مرکز  مرکز آموزش عمومی و تخصصی جهاددانشگاهی ساوه برپا می شود.

کاظمی ادامه داد: علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش عمومی و تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه به نشانی خیابان شریعتی، میدان سلام، جنب دبیرستان باقرالعلوم(ع) مراجعه و یا با شماره 08642226700 تماس حاصل نمایند.

به گفته وی، شهریه دوره آموزشی هلو 500 هزار تومان می باشد و به فراگیران گواهینامه معتبر از سوی جهاددانشگاهی ارائه خواهد شد.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی ساوه دوره آموزشی