حضور فعال غرفه سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی در نمایشگاه "دستاوردهای دانشجویی" دانشگاه اراک

۱۶ آذر ۱۴۰۱ | ۰۷:۵۸ کد : ۵۱۳۷۶ معاونت فرهنگی تاپ خبر
همزمان با ۱۶ آذر نمایشگاه دستاوردهای علمی، فرهنگی، پژوهشی، ورزشی و... در دانشگاه اراک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی در این باره، گفت: همزمان با 16 آذر گرامیداشت روز دانشجو، نمایشگاه دستاوردهای علمی، فرهنگی، پژوهشی، ورزشی و... در دانشگاه اراک برگزار شد.

وی با اشاره به اینکه در این نمایشگاه غرفه سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی برپا شده است، افزود: مدیر اجرایی و دبیران کانون های سازمان دانشجویان دانشگاهی با حضور در این نمایشگاه و ارائه مجموعه فعالیت های فرهنگی جهاددانشگاهی در قالب سازمان دانشجویان از بین دانشجویان علاقمند و توانمند عضو گیری نموده و فعالیت های سازمان را برای دانشجویان تشریح می نمایند.

شایان ذکر است؛ نمایشگاه دستاوردهای دانشجویی با هدف حمایت از کسب و کار و دستاوردهای مختلف دانشجویان در دانشگاه اراک برپا شده است.

کلید واژه ها: سازمان دانشجویان نمایشگاه جهاددانشگاهی استان مرکزی