۱۹ آذر؛ برگزاری کارگاه آموزشی "اصول و فنون مذاکره" در استان مرکزی

۱۶ آذر ۱۴۰۱ | ۱۲:۲۱ کد : ۵۱۴۱۶ معاونت فرهنگی تاپ خبر
کارگاه آموزشی اصول و فنون مذاکره به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.
۱۹ آذر؛ برگزاری کارگاه آموزشی "اصول و فنون مذاکره" در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی با اعلام این خبر، اظهارکرد: در آستانه برگزاری یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی در استان، کارگاه آموزشی اصول و فنون مذاکره برگزار می شود.

وی افزود: این کارگاه آموزشی به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی و با همکاری مرکز ملی گفت و گو، مناظره و آزاداندیشی و معاونت پژوهش مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران استان مرکزی برپا می شود.

غلامی در ادامه سرفصل های این دوره آموزشی را مفاهیم و اصول مذاکرات، برنامه ریزی برای مذاکره، استراتژی و تاکتیک های موثر برای یک مذاکره رقابتی، چالش های متداول در مذاکرات و رفتار مذاکره کنندگان موفق عنوان کرد.

این مقام مسئول در پایان یادآور شد: کارگاه آموزشی اصول و فنون مذاکره روز شنبه، 19 آذرماه ساعت 10:30 با تدریس دکتر فاطمه غنی پور در محل مدیریت حوزه های علمیه خواهران استان برگزار می شود.

کلید واژه ها: استان مرکزی کارگاه آموزشی