بازدید علمی دانشجویان مرکز جهاددانشگاهی اراک از اداره کل فرهنگ و ارشاد استان مرکزی

۱۹ آذر ۱۴۰۱ | ۰۹:۱۷ کد : ۵۱۴۶۴ معاونت آموزشی تاپ خبر
بازدید علمی دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی انجام شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ جمعی از دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بازدید به عمل آوردند.

در این بازدید علمی که دانشجویان رشته های گرافیک، روابط عمومی و کارشناسی مدیریت فرهنگی حضور داشتند، دانشجویان از نزدیک با فعالیت و وظایف کارکنان اداره کل ارشاد استان آشنا شدند که مورد استقبال آنان قرار گرفت.

شایان ذکر است؛ اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان یکی از متولیان حوزه فرهنگ و هنر، وظیفه سیاست‌گذاری در زمینه‌های اطلاع‌رسانی، اشاعه فرهنگ اسلامی و تبلیغات برای نظام جمهوری اسلامی را بر عهده دارد.

کلید واژه ها: دانشجویان ارشاد