به‌مناسبت هفته پژوهش صورت گرفت؛

رونمایی از کتاب "علوم اعصاب برای ارتباطات سازمانی" در مرکز جهاددانشگاهی اراک

۲۰ آذر ۱۴۰۱ | ۰۸:۳۷ کد : ۵۱۵۰۷ معاونت آموزشی
همزمان با هفته پژوهش آیین رونمایی از کتاب علوم اعصاب برای ارتباطات سازمانی در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برگزار شد.
رونمایی از کتاب "علوم اعصاب برای ارتباطات سازمانی" در مرکز جهاددانشگاهی اراک

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ به مناسبت هفته پژوهش آیین رونمایی از ترجمه کتاب علوم اعصاب برای ارتباطات سازمانی نوشته لورا مک هیل و ترجمه مسعود شهرجردی مدرس مرکز آموزش علمی کاربردی  جهاددانشگاهی اراک برگزار شد.

این کتاب در 10 فصل به مرور علم اعصاب می پردازد که ممکن است یک تغییر دهنده بازی برای ارتباطات سازمانی باشد و نوید علوم اعصاب این است که باز شدن انرژی در سازمان ها را تسهیل می کند و به کشفیات جدید در مورد شناخت انسان، تنظیم عاطفی، همکاری و رفتار کمک می کند.

لازم به ذکر است؛ ویژه برنامه های هفته پژوهش به همت مرکز نوآوری کسب و کارهای اینترنتی، دفتر کارآفرینی و دفتر فرهنگی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برگزار شد.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی آموزش