برگزاری آزمون استخدامی بانک رفاه به همت جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۶ آذر ۱۴۰۱ | ۰۸:۳۵ کد : ۵۱۷۱۸ معاونت آموزشی تاپ خبر
همزمان با سراسر کشور آزمون دعوت به همکاری بانک رفاه کارگران در استان، جمعه ۲۵ آذرماه به همت جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.
برگزاری آزمون استخدامی بانک رفاه به همت جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ انسیه صالحی معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی با اعلام این خبر، اظهارکرد: آزمون شناسایی و استعدادیابی کارکنان بانک رفاه کارگران استان با حضور 42 داوطلب همزمان با سراسر کشور برگزار شد.

وی تصریح کرد: این آزمون با هدف شناسایی و استعدادیابی کارکنان شایسته جهت احراز شغل مدیریت و معاونت های شعب بانک رفاه کارگران استان به همت جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.

صالحی با اشاره به اینکه در این مرحله از آزمون که به صورت کتبی برگزار شد ظرفیت های استخدامی بانک پذیرفته خواهند شد، افزود: نتایج آزمون استخدامی بانک رفاه سال ۱۴۰۱ به صورت اینترنتی و از طریق سامانه آزمون استخدامی این بانک اعلام خواهد شد.

کلید واژه ها: بانک رفاه آزمون استان مرکزی استخدامی