برگزاری دوره آموزشی "ممیزی داخلی سیستم مدیریت کیفیت ایزو" در جهاددانشگاهی ساوه

۲۸ آذر ۱۴۰۱ | ۰۸:۳۲ کد : ۵۱۸۲۰ معاونت آموزشی تاپ خبر
مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه، دوره آموزشی "ممیزی داخلی سیستم مدیریت کیفیت ایزو ۲۰۱۵ و ۹۰۰۱ را ویژه علاقه مندان برگزار می نماید.
برگزاری دوره آموزشی "ممیزی داخلی سیستم مدیریت کیفیت ایزو" در جهاددانشگاهی ساوه

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مهدی کاظمی مدیر مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهادانشگاهی ساوه با اعلام این خبر، اظهارکرد: دوره آموزشی "ممیزی داخلی سیستم مدیریت کیفیت ایزو 2015 و 9001 در این شهرستان ساوه برگزار می شود.

به گفته وی؛ این دوره آموزشی با تدریس مهندس دولتشاه روزهای شنبه و دوشنبه از ساعت 16 الی 18 همراه با ارائه مدرک بین المللی توسط جهاددانشگاهی همراه خواهد بود.

کاظمی اضافه کرد: علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه به نشانی خیابان شریعتی، میدان سلام، جنب دبیرستان باقرالعلوم(ع) مراجعه و یا با شماره 08642226700 تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی آموزشی ساوه