رقابت ۵ روزه دانشگاهیان استان مرکزی در مسابقات ملی "مناظره دانشجویی"

۲۹ آذر ۱۴۰۱ | ۰۹:۲۸ کد : ۵۱۸۴۸ معاونت فرهنگی تاپ خبر
مسابقات ملی مناظره دانشجویی با رقابت ۲۴ تیم از دانشگاه های استان مرکزی در جهاددانشگاهی استان در حال برگزاری است.
رقابت ۵ روزه دانشگاهیان استان مرکزی در مسابقات ملی "مناظره دانشجویی"

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ علیرضا دارابی مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی در حاشیه این دوره از مسابقات، گفت: رقابت 24 تیم از دانشگاه های استان مرکزی در مسابقات ملی مناظره دانشجویی در حال برگزاری است.

وی تصریح کرد: این مسابقات هر ساله با شعار "مناظره؛ فرصتی برای یادگیری" به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی در دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار می شود.

دارابی در ادامه اظهارکرد: هدف از برگزاری مسابقات مناظره دانشجویی، تقویت حس پژوهش و پرسشگری، توسعه فرهنگ نقد و گفت و گو و ارتقاء قدرت سخنوری و فن بیان دانشجویان است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه این مسابقات بصورت حضوری در جهاددانشگاهی استان در حال برگزاری است، افزود: در پایان این مرحله از مسابقات، تیم های برگزیده به مرحله منطقه ای مسابقات ملی مناظره دانشجویی راه می یابند.

کلید واژه ها: مسابقات جهاددانشگاهی استان مرکزی مناظره دانشجویی