بازدید دانشجویان علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی اراک از آموزشگاه تعمیرات موبایل

۳۰ آذر ۱۴۰۱ | ۰۹:۳۱ کد : ۵۱۸۹۰ معاونت آموزشی تاپ خبر
 دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک از آموزشگاه تعمیرات موبایل در این شهر بازدید به عمل آوردند.
بازدید دانشجویان علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی اراک از آموزشگاه تعمیرات موبایل

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ جمعی از دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک از آموزشگاه موبایل رضا بازدید به عمل آوردند.

در این بازدید که با حضور دانشجویان رشته کاردانی اینترنتی و شبکه های گسترده مرکز علمی کاربردی برگزار شد، دانشجویان با چگونگی تعمیرات موبایل، تعمیرات سخت افزار و نرم افزار اندروید و آیفون، توانایی تشخیص و بررسی مکانیزم ابزار و تجهیزات کارگاه الکترونیک، توانایی تشخیص و بررسی مکانیزم مدار های موبایل، توانایی تشخیص و بررسی مکانیزم قطعات موبایل، آشنایی با پارامترها و نقاط ضعف و قوت دوربین برندهای مختلف، آموزش نحوه رفع عیب عدم آنتن دهی، آموزش رفع عیب صدا همراه با نویز، آموزش رفع عیب عکسبرداری مات، آموزش نحوه رفع عیب پرش آنتن و ... آشنا شدند.

گفتنی است؛ بازدیدهای علمی با هدف ارتقاء دانش و مهارت دانشجویان و آشنایی آنان با کسب و کارهای مختلف به همت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برگزار می شود.

کلید واژه ها: آموزش علمی کاربردی دانشجویان