۱۱ دی‌ماه؛ اختتامیه یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی در استان مرکزی

۱۰ دی ۱۴۰۱ | ۰۸:۲۱ کد : ۵۲۱۳۴ معاونت فرهنگی تاپ خبر
اختتامیه مرحله استانی یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.
۱۱ دی‌ماه؛ اختتامیه یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مراسم اختتامیه مرحله استانی یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی در استان مرکزی برگزار می شود.

این مراسم با حضور مسئولان استانی روز یکشنبه، 11 دی ماه راس ساعت 13:30 در سالن آمفی تئاتر جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.

مسابقات ملی مناظرات دانشجویی در استان مرکزی امسال با حضور 24 تیم از دانشگاه های استان و حوزه های علمیه در اراک برگزار شد.

گفتنی است؛ این مسابقات با شعار "مناظره؛ فرصتی برای یادگیری" هر ساله به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی در سه مرحله استانی، منطقه‌ای و کشوری برگزار شده و تیم‌ های برگزیده هر مرحله به مرحله بالاتر معرفی می‌ شوند.

کلید واژه ها: استان مرکزی مسابقات جهاددانشگاهی