برپایی کارگاه آموزشی"انتظارات کارفرما و توانمندی‌های دانشجو" در مرکز جهاددانشگاهی اراک

۱۱ دی ۱۴۰۱ | ۰۸:۱۶ کد : ۵۲۱۹۰ معاونت آموزشی تاپ خبر
کارگاه آموزشی انتظارات کارفرما و توانمندی های دانشجو ویژه دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برگزار شد.

به گزاش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ کارگاه آموزشی انتظارات کارفرما، توانمندی های دانشجو با حضور دکتر غلامرضا فتاحی بیات مدرس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی نحوه چگونگی ورود به بازار کار برای دانشجویان مورد بررسی قرار گرفت تا آنان مهارت های تکمیلی و تخصصی را کسب کنند؛ چراکه کارفرمای امروز صنعت یا هر اداره ای نیاز به فردی با تخصص دارد و مدرک به تنهایی کافی نمی باشد.

شایان ذکر است؛ این کارگاه آموزشی با همکاری مرکز نوآوری کسب و کارهای اینترنتی، دفتر کارآفرینی و دفتر فرهنگی مرکر آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برگزار شد.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی اراک کارگاه