طرح ملی حفظ تلفنی قرآن "مشکوة" آغاز شد

۱۱ دی ۱۴۰۱ | ۰۸:۲۶ کد : ۵۲۱۹۱ معاونت فرهنگی تاپ خبر
دوره جدید طرح ملی حفظ تلفنی قرآن کریم ویژه نابینایان و توانیابان جسمی و حرکتی به همت سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور آغاز شد.
طرح ملی حفظ تلفنی قرآن "مشکوة" آغاز شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور، چهاردهمین دوره طرح حفظ تلفنی قرآن کریم موسوم به طرح مشکوة که ویژه نابینایان و توانیابان جسمی و حرکتی است از اول دی ماه آغاز شده است.

همچنین آزمون سیزدهمین دوره این طرح که ویژه نابینایان و توانیابان جسمی و حرکتی است، طی روز‌های ۲۵ تا ۳۰ آذرماه ۱۴۰۱ برگزار شد. در این آزمون که به صورت سراسری و تلفنی برگزار شد، ۹۰ نفر از نابینایان و توان‌یابان جسمی و حرکتی شرکت داشتند.

طرح مشکوة به همت سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور از پاییز سال ۹۷ آغاز شده و در آن نابینایان و توانیابان جسمی و حرکتی سراسر کشور که از توانایی و استعداد حفظ قرآن برخوردارند، حضور می‌یابند.

بر اساس آمار اعلام شده از سوی مسئولان برگزاری این طرح، تاکنون پنج نفر از طریق طرح مشکوة موفق به حفظ کل قرآن کریم شده و در حال حاضر هم مشغول سپری کردن دوره‌های تثبیت خود هستند.