۲۰دی‌ماه؛ برگزاری "جشنواره غذای سالم" ویژه بانوان جهادگر جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۷ دی ۱۴۰۱ | ۰۹:۳۰ کد : ۵۲۳۹۴ معاونت فرهنگی تاپ خبر
جشنواره غذای سالم به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی  جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی در این باره، گفت: به مناسبت سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) جشنواره غذای سالم برگزار می شود.

وی اظهارکرد: فرهنگ سازی استفاده از غذاهای سالم و سنتی و نهادینه کردن تغذیه سالم در سفره خانواده‌ های ایرانی از اهداف این جشنواره می باشد.

غلامی خاطرنشان کرد: جشنواره غذای سالم ویژه بانوان جهادگر جهاددانشگاهی به همت معاونت فرهنگی و با همکاری امور بانوان جهاددانشگاهی استان روز دوشنبه، 20 دی ماه راس ساعت 13 ظهر با تقدیر از نفرات برتر در پردیس جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی استان مرکزی جشنواره بانوان