رقابت بیش از ۶۰۰ دانشجوی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک در امتحانات پایان ترم تحصیلی

۱۹ دی ۱۴۰۱ | ۰۹:۱۰ کد : ۵۲۵۱۱ معاونت آموزشی تاپ خبر
امتحانات حضوری پایان ترم نیمسال تحصیلی مهر ۱۴۰۱ مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک در این مرکز آموزشی آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر وجیه اله پارسا رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک در این رابطه، گفت: امتحانات پایان ترم نیمسال اول سال  تحصیلی 1402- 1401 این مرکز آموزشی بصورت حضوری آغاز شد.

وی با اشاره به اینکه دانشجویان جهت حضور در امتحان کارت ورود به جلسه امتحان به همراه کارت ملی یا شناسنامه الزامی می‌باشد، افزود: امکان برگزاری امتحان مجدد در درس مورد نظر وجود ندارد و عدم شرکت دانشجو در امتحان به منزله غیبت  خواهد بود.

به گفته وی، نمرات نهایی توسط مدرس در سامانه هم آوا به نشانی edu.uast.ac.ir ثبت می شود و دانشجویان می‌ توانند نمرات نهایی خود را در سامانه فوق رویت نمایند و چنانچه اعتراضی به نمره داشتند در سامانه مذکور می بایست در زمان لازم درخواست تجدید نظر خود را  ثبت نمایند.

این مقام مسئول در پایان خاطرنشان کرد: در آزمون پایان ترم تحصیلی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک بیش از 600 دانشجو در دو مقطع کاردانی و کارشناسی شرکت دارند.

کلید واژه ها: امتحان جهاددانشگاهی